Sünis pólók

sünis pólók áruháza

Törpesün könyv

Webáruházunk

Webáruházunk

 

Nagyon fontos, hogy a törpesünnek szuperprémium minőségű tápot válassz! NEM Whiskas, Pedigree, Kitekat, Friskies, Darling, Tesco Gazdaságos meg hasonlók! A tápnál fontos, hogy minél jobban hasonlítson a süni természetbeni táplálékára, éppen ezért nem kukoricára, gabonára, szójára meg ízfokózókra van szüksége. Természetesen a prémium tápok drágábbak, de egyrészt egy süni nagyon keveset eszik, tehát ennyit igazán rá lehet szánni, másrészt az értékesebb tápok sokkal jobban hasznosulnak a szervezetben. A gyengébb tápoktól a törpesün sokkal többet és büdösebbet kakil!

Ajánlott márkák például: Acana, Royal Canin, Orijen, Happy Cat, Hill’s, Taste of the Wild, Applaws, Schesir, Eukanuba, Iams, Nutragold, Josera, Optima, Animonda.

Ezeket a tápokat ne a szupermarketben, hanem állateledel boltban és webshopokban keresd. Vegyél kis kiszerelést és próbáld ki, melyik ízlik a sünidnek. Tápváltáskor az új tápot fokozatosan vezesd be. Mindenképpen érdemes több fajtát kipróbálni, hiszen senki sem akarná egész életében ugyanazt az egyféle ételt enni, akkor sem, ha ízlik neki.